Çakıcı’dan Kılıçdaroğlu’na Sert Cevap

Alaattin Çakıcı'nın Basın Danışmanı, Gazeteci Ferhat Aydoğan aracılığı ile CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na cevap verdi.

banner279
27 Kasım 2020 Cuma 13:52
Çakıcı’dan Kılıçdaroğlu’na Sert Cevap

KAMUOYUNA SAYGILARIMI ARZ EDERİM.

Bu sabah FOX TV'de sayın Kılıçdaroğlu şahsım ile ilgili yine bir şeyler zırvalamış. Bu ülkede doğrudan konuşanın kendisi olduğunu bu sebeple hedef alındığını söylüyor. Evet konuşuyor ama bölücülerin ağzı ile konuşuyor ""mafya bozuntusu 5 paralık adam"" ifadesini kullanmış. 

Ona soruyorum, PKK'ya, silahlı terör örgütlerine, Batıya ve üst akıla hizmet eden Kemal Kılıçdaroğlu, bu millet senin kaç paralık adam olduğunu zaten biliyor. Sen bunu biliyor musun?  Devleti ağzına alıyorsun, iktidar olmaya talipsin. Neden sürekli olarak pkk silahlı terör örgütlerini ve fetö'cüleri savunuyorsun.?

Ülkeni niye Batılı ülkelere ve ABD'ne şikayet ediyorsun. Adamlık para ile ölçülmez. Bu millet her şeyi biliyor. Sana daha evvel söyleyeceğimi söyledim. İnsanlara hakaret etme ve küçük görme hakkını kendinde görüyorsun. Birisi sana konuştuğu zaman ona buna neden pislik atıyorsun. Bir sürü işbirliği yaptığın terör örgütleri var. Boş konuşacağına sen de beni öldürtecek yürek var mı bay Kemal. Bu zorlu süreçte provokatörlük yapacağına devleti yönetenleri rahat bırak. Sende akıl olsa kendini bu kadar küçültmezsin ama Devlet düşmanlarıyla işbirliği yapan kişi de akıl ne gezer. Zaten kardeşin bile söylüyor "AKIL SAĞLIK SORUNLARI VAR" diye. Dengesiz konuşmaların ile sürekli devlete zarar vermektesin. Git kendini tedavi ettir Allah'a iman etmişsen, Allah seni ıslah etsin.  Kamuoyuna Saygılarımla Arz Ederim. 

Alaattin Çakıcı  27/11/2020  13:15





 

Son Güncelleme: 27.11.2020 16:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287