Cumhurbaşkanı Erdoğan bu gün Kahramanmaraş'da

Referandum öncesi 40 ili gezecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 3 günde 5 şehirde vatandaşlarla buluşacak.

banner279
17 Şubat 2017 Cuma 08:31
Cumhurbaşkanı Erdoğan bu gün Kahramanmaraş'da

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bahreyn-Suudi Arabistan ve Katar’ı kapsayan ziyaretlerinin dönüşünde ayağının tozu ile sahaya indi. Cumhurbaşkanı bugün Kahramanmaraş’a gidiyor. Referandum tarihinin açıklanması öncesinde Mersin ve Aksaray’da halkla bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan ilk durak olarak Kahramanmaraş Müftülük Meydanı’nda halka hitap edecek. Cumhurbaşkanı buradaki temasları sonrasında yarın da Malatya ve Elâzığ’a geçecek.
 Erdoğan Pazar günü de Gaziantep ve Adıyaman’da halkla bir araya gelecek.

Cumhurbaşkanı, referandum kampanyası çerçevesinde 40 ile gidecek. Son ziyaretleri ile toplamda 7 ilde halka seslenecek olan Cumhurbaşkanının büyükşehirler başta olmak üzere önümüzdeki günlerde 33 ili daha ziyaret etmesi bekleniyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir konuşması sırasında “Bir defa faiz meselesini çözmemiz gerekiyor. Yalnızlığımı biliyorum...” açıklamasını yapmıştı.

Bu açıklama üzerine Adıyaman’da ‘’Yalnız Değilsin Reis’’ adlı imza kampanyası başlatılmış ve kampanya sonuç bildirgesini TBMM Başkan Vekili Ahmet Aydın ve Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, Cumhurbaşkanı’na teslim etmişlerdi. Davet için teşekkürlerini ileten Erdoğan da en kısa zamanda Adıyaman’ı ziyaret edeceğini söylemişti. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287