Dışişleri’nden Somali’deki terör saldırısına kınama

Dışişleri Bakanlığı, Somali’nin başkenti Mogadişu’da Cumhurbaşkanlığı Sarayı yakınındaki bir otele bomba yüklü araçla düzenlenen terör saldırısını kınadı. Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, “İlk belirlemelere...

banner279
30 Ağustos 2016 Salı 23:22
Dışişleri’nden Somali’deki terör saldırısına kınama

Dışişleri Bakanlığı, Somali’nin başkenti Mogadişu’da Cumhurbaşkanlığı Sarayı yakınındaki bir otele bomba yüklü araçla düzenlenen terör saldırısını kınadı.
Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, “İlk belirlemelere göre 10 kişinin hayatını kaybettiği, aralarında bakanlar, milletvekilleri ve gazetecilerin bulunduğu 20’nin üzerinde insanın yaralandığı bu terör saldırısını kınıyor ve lanetliyoruz. Bu hain saldırıda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet ve yakınlarına başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Türkiye, dost ve kardeş Somali halkının barış ve istikrara kavuşması için her türlü desteği vermeye kararlılıkla devam edecektir” denildi.
(İHA)

Son Güncelleme: 31.08.2016 00:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287