Ekmek fiyatlarına zammı geliyor?

Kocaeli Fırıncılar Odası Başkanı Ali Sarı gazetemize yaptığı açıklamada ekmeğin ay sonundan itibaren zamlı bir şekilde satılmaya başlayacağını açıkladı

banner279
04 Ocak 2021 Pazartesi 11:59
Ekmek fiyatlarına zammı geliyor?

Kocaeli Fırıncılar Odası Başkanı Ali Sarı ve Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı pandemi süreci başlangıcında ekmeğe zam yapmayacaklarını açıklamıştı. Yeni yılın gelmesiyle birlikte 230 gramı 1.75’ten, kilogram fiyatı ise 7.60 TL’den satılan ekmeğe zam gelip gelmeyeceği büyük merak konusu oldu. Konuyla ilgili gazetemize konuşan Kocaeli Fırıncılar Odası Başkanı Ali Sarı şu sözleri kaydetti: “Ekmek zammıyla ilgili çalışmamız bugün itibariyle başlıyor. Çalışmamızı yaptıktan sonra Valimize, Büyükşehir Belediye Başkanımıza çalışmamızı sunacağız. Ondan sonra da fiyatı belirleyeceğiz. Görüyorsunuz elektrik, su, doğalgaz her şey zamlandı. Bizim unumuz 110 TL’den 150 liraya çıktı.

“AY SONU YENİ FİYAT ÜZERRİNDEN SATILACAK”

Bizim çalışanlarımızda da asgari ücrete bağlı olarak artış bekleniyor dolayısıyla ekmeğe zam kaçınılmaz oldu. Bununla ilgili çalışmalarımızı yapıyoruz, Valilik’e de sunduktan sonra ay sonunda ekmekler yeni fiyat üzerinden satılmaya başlanacak. Pandemi süreci olduğu için vatandaşı da düşünerek meslektaşlarımızın zararını karşılayacak bir artış bekliyoruz.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287