GATA ve askeri hastaneler Sağlık Bakanlığına devredildi

GATA ve askeri hastanelerin Sağlık Bakanlığı’na devrine ilişkin karar Resmi Gazete’de yayımlandı. Resmi Gazete’de yayımlanan Bakanlar Kurulu kararında, “Ekli ‘Gülhane Askeri Tıp Akademisi ve Asker Hastaneleri’nin Devrine İlişkin...

banner279
17 Ağustos 2016 Çarşamba 09:13
GATA ve askeri hastaneler Sağlık Bakanlığına devredildi

GATA ve askeri hastanelerin Sağlık Bakanlığı’na devrine ilişkin karar Resmi Gazete’de yayımlandı.
Resmi Gazete’de yayımlanan Bakanlar Kurulu kararında, “Ekli ‘Gülhane Askeri Tıp Akademisi ve Asker Hastaneleri’nin Devrine İlişkin Usul ve Esaslar’ın yürürlüğe konulması; Sağlık Bakanlığı’nın 12/8/2016 tarihli ve 28358710 sayılı yazısı üzerine 669 sayılı Olağanüstü Hal Kapsamında Bazı Tedbirler Alınması ve Milli Savunma Üniversitesi Kurulması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Hükmünde Kararname’nin 107’inci maddesine göre Bakanlar Kurulu’nca 15/8/2016 tarihinde kararlaştırılmıştır” ifadeleri yer aldı.
(İHA)

Son Güncelleme: 17.08.2016 11:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287