Huber Köşkü’ne ağır silahlı koruma

Darbe girişimi sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ve kullandığı mekanların güvenliği üst düzeye çıkarıldı. Bu kapsamda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sıklıkla kullandığı Sarıyer’deki Huber Köşkü’ne uçaksavar...

banner279
06 Ağustos 2016 Cumartesi 16:08
Huber Köşkü’ne ağır silahlı koruma
Darbe girişimi sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ve kullandığı mekanların güvenliği üst düzeye çıkarıldı. Bu kapsamda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sıklıkla kullandığı Sarıyer’deki Huber Köşkü’ne uçaksavar ve ağır makineli tüfek yerleştirildi.

Terör Örgüt FETÖ/PDY üyeleri tarafından 15 Temmuz gecesi yapılan darbe girişimi sonrasında cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Marmaris’te kaldığı otel saldırıya uğramış ve Cumhurbaşkanı Erdoğan saldırıdan son anda kurtulmuştu. Yine darbe girişimi akşamı Ankara’da bulunan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi bombalanmıştı. Tüm bunlardan dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul’da kullandığı önemli yerlerden biri olan Sarıyer’deki Huber Köşkü’nde üst düzey güvenlik önlemleri aldın.



Alınan önlemler kapsamında Huber Köşkü’ne uçaksavar ve ağır makineli tüfek yerleştirildi. Herhangi bir olumsuz durumda kullanılmak üzere konuşlandırılan uçaksavar ve makineli tüfeğin üzeri, gündüzleri kapatılıyor. Yine daha önce olmayan ancak darbe girişimi sonrasında Huber Köşkü’nün girişine, “Ejder” olarak bilinen zırhlı araç ile elinde uzun namlulu silah bulunan polisler nöbet tutmaya başladı. Alınan güvenlik önlemleri kapsamında Huber Köşkü’nün bulunduğu Kalender Caddesi’nde de güvenlik tedbirleri alındı.
(İHA)

Son Güncelleme: 17.09.2016 11:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287