İlk kabine toplantısı bugün: Kısıtlamalar devam edecek mi?

Bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yılın ilk Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplanacak. Toplantıda, koronavirüs tedbirlerinin sonuçları ele alınacak.

banner279
11 Ocak 2021 Pazartesi 11:08
İlk kabine toplantısı bugün: Kısıtlamalar devam edecek mi?

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında pazartesi günü (bugün) toplanacak.Yılın ilk kabine toplantısında; yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadelede alınan tedbirlerin sonuçları, yerli aşı çalışmaları ve aşı takvimi başta olmak üzere ülke gündemindeki çeşitli konuların ele alınacağı tahmin ediliyor.Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın sunum yapması planlanan toplantıda; vaka sayılarındaki seyir ile yeni tedbirlerin alınıp alınmayacağı, mevcut tedbirlerin ne zamana kadar uygulanmaya devam edileceği gibi konuların da gündeme gelmesi bekleniyor.

İthal aşıya ilişkin inceleme süreci, aşılama yöntemi ile uygulamanın nasıl yürütüleceği ve aşı takibi gibi konuların toplantının önemli gündem maddeleri arasında yer alacağı öngörülüyor.Toplantıda; yerli aşı çalışmalarının da masaya yatırılarak, gelinen aşamanın değerlendirileceği tahmin ediliyor.Görüşülecek konular arasında ayrıca güvenlik ve dış politikaya ilişkin son gelişmelerin bulunması bekleniyor. Kaynak: Yılın ilk Kabine Toplantısı bugün! Kısıtlamalar bitecek mi? 
 

Son Güncelleme: 11.01.2021 11:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287