İPEK ÇULHA YA BÜYÜK HAKSIZLIK

Gebze Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü olarak yıllardır başarılı işlere imza atan ve özelikle Pandemi döneminde gece gündüz Vefa Sosyal destek Merkezinin koordinesini Kocaeli Bölgesinde en başarılı şekilde yürüten İpek Çulha ile ilgili danışıklı dövüş olduğu çok belli olan bir haber yapılmış ve Gebze Kaymakamlığınca Basına soruşturma açıldığına dair bilgi servis edilmiştir.

banner279
20 Kasım 2020 Cuma 11:44
İPEK ÇULHA YA BÜYÜK HAKSIZLIK

Duru Medya Grubu olarak olayın içeriği araştırıldığında; tüm Türkiye’de paylaşılan, amacı sadece gülümsetmek olan ve tedbirler değil, tedbirlerin vatandaşın kafasında soru işareti oluşturmasını esprili bir dille anlatılan bir tweeter mesajının paylaşıldığı anlaşılmıştır. Bakıldığında ne Cumhurbaşkanımızla dalga geçmek, ne de alınan tedbirlerle dalga geçmek maksadının olmadığı aşikardır. Ayrıca bunu manşetlerden verip Cumhurbaşkanı ile dalga geçildi demek, bu yazıyı Müdüre hanım yazmış gibi algı yaratmak vahim bir şizofrenik vakanın tezahür etmesidir. Kaldı ki yıllardır Devlette yöneticilik yapan, Gebzelilerce sevilen sayılan bir yöneticinin bunu hesaplamadan böyle bir paylaşım yapmasını düşünmek de bu zihniyetin eseridir.

Asıl sorun bunu alıp kasıtlı olarak basına servis yapan her kimse onun araştırılması, soruşturumasındadır. Gebze Kaymakamlığının yıllarca alnının akıyla çalışan, başarılı liyakatli bir yöneticiye haksızlık yapmayacağını umuyor, bu yanlıştan bir an önce dönülmesini temenni ediyoruz.

Son Güncelleme: 26.11.2020 17:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287