İşadamı Ali Raif Dinçkök Hayatını Kaybetti

Akkök Holding Yönetim Kurulu Başkanı 74 yaşındaki Ali Raif Dinçkök hayata gözlerini yumdu ve sevenlerini hüzne boğdu.Hayatını kaybeden 74 yaşındaki iş adamı Ali Raif Dinçkök’ün rahatsızlığından dolayı bir süredir tedavi gördüğü ifade edildi.

banner279
11 Aralık 2018 Salı 14:16
İşadamı Ali Raif Dinçkök Hayatını Kaybetti


Akkök Holding Yönetim Kurulu Başkanı 74 yaşındaki Ali Raif Dinçkök hayata gözlerini yumdu ve sevenlerini hüzne boğdu.Hayatını kaybeden 74 yaşındaki iş adamı Ali Raif Dinçkök’ün rahatsızlığından dolayı bir süredir tedavi gördüğü ifade edildi.Dinçkök’ün kanser tedavisi gördüğü öğrenildi. Hükümete yakınlığıyla bilinen Sabah Gazetesi yazarlarından Bülent Cankurt, geçtiğimiz haftalarda kaleme aldığı köşe yazısında Dinçkök’ün kolon kanserine yakalandığını ve tedavi gördüğünü okuyucularıyla paylaşmıştı.
1944 yılında doğan iş adamı Ali Raif Dinçkök, lise öğrenimini Avusturya Lisesi’nde, üniversite öğrenimini ise Aachen Üniversitesi Tekstil Mühendisliği Bölümü’nde tamamladı ve iş hayatına Akkök Holding’te başlamıştır.Akkök Holding A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkanı olan Dinçkök, çeşitli Akkök Grup Şirketlerinin Yönetim Kurullarında da görev yapmaktaydı. 
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287