Karayip Denizi'nde Canouan Adasında Mahsur Kalan Gençler Yurda Döndü

9 bin kilometre uzaklıkta Karayip Denizi'nde bulunan Canouan Adası'nda mahsur kalan Türkiye’ye dönmek için yardım çağrısı yaparak, kendilerine uzanacak el bekleyen, turizm işçilerimiz Türkiye’ye getirildi.

banner279
15 Mayıs 2020 Cuma 14:14
Karayip Denizi'nde Canouan Adasında Mahsur Kalan Gençler Yurda Döndü

9 bin kilometre uzaklıkta Karayip Denizi'nde bulunan Canouan Adası'nda mahsur kalan Türkiye’ye dönmek için yardım çağrısı yaparak, kendilerine uzanacak el bekleyen, turizm işçilerimiz Mertcan GençerOnur Balkan, Muhammet Karaaslan, Özge Işın, Talat Çam, Cem KarakayaMehmet Öztürk, Mehmet Kaya, Serkan Kibrit ve Hulusi Gökçe Özdere Türkiye’ye getirildi.

Gençleri Acun Ilıcalı Getirdi

Survivor 2020 yarışma programının çekimleri için Dominik Cumhuriyeti'nde bulunan yapımcı Acun Ilıcalı'nın ekibinin bir kısmı, ve bölgedeki Türkler, Türk Hava Yolları'na (THY) ait uçakla İstanbul'a geldi.

Mahsur Kalan Gençler Çorlu’da Karantina Altında

Karayip Denizi'nde bulunan Canouan adasından gelen turizm işçileri KYK Tekirdağ Çorlu Erkek Öğrenci Yurdunda karantina altına alındılar. Yurttan 14 gün sonra ayrılacak olan gençler ailelerine ulaşmak için gün sayıyorlar.

Mertcan Gençer, Ülkemize geldiğimiz için çok mutluyuz. Karayip Denizi'nde bulunan Canouan  adasına 2 saat mesafesi olan St.Vincent'e ilk defa geniş gövdeli Turkish Airbus A330-200 uçağı indiğine şahit olduk. Uçak piste indiğinde bir kez daha ülkemizin gücüyle gurur duyduk. Başta bütün Devlet yetkililerimize ve bizleri bayram öncesi Ülkemize getirip ailelerimize kavuşturan Acun Ilıcalı ve ekibine sonsuz teşekkür ediyoruz dedi.

Haber:Uğur Gencer

Son Güncelleme: 15.05.2020 16:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287