Karda kalan sürücüler ters istikamette ilerledi

İstanbul’da etkili olan kar yağışı hayatı felç ederken E-5 karayolunu kullanan sürücülerin yan yollarda ters yöne ilerledikleri görüldü.

banner279
07 Ocak 2017 Cumartesi 00:00

İstanbul’da etkili olan kar yağışı hayatı felç ederken E-5 karayolunu kullanan sürücülerin yan yollarda ters yöne ilerledikleri görüldü.

Bazı sürücülerin ise araçlarını yollarda bıraktı.

İstanbul’da akşam saatlerinde etkili kar yağışı hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Kar yağışı nedeniyle Küçükçekmece Bahçelievler yönünde E-5 karayolu üzerinde araçlar gitmekte güçlük çekti. Kar nedeniyle ilerleyemeyen araçlar çareyi geri geri gitmekte budu. Bazı sürücülerin ise girdikleri yan yollarda ters istikamette ilerlemeye çalıştıkları görüldü. Yolda kalan bir sürücü Silivri’de Küçükçekmece’ye kadar 5 saatte gelebildiğini belirtti.

Öte yandan bazı sürücüler ise araçlarını yol kenarlarında bırakarak evlerine gittikleri görüldü.

Son Güncelleme: 07.01.2017 00:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287