Kaşıkçı'ya ait ceset parçaları bulundu haberlerine yalanlama

Suudi Gazeteci Cemal Kaşıkçı'ya ait olduğu iddia edilen Elden Ele Dolaşan ceset fotoğraflarının gerçeği yansıtmadığı ortaya çıktı. İşte ayrıntılar;

banner279
26 Ekim 2018 Cuma 12:03
Kaşıkçı'ya ait ceset parçaları bulundu haberlerine yalanlama

Suudi Arabistan’ın İstanbul Başkonsolosluğu'nda vahşice öldürülen Washington Post yazarı Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'ya ait olduğu öne sürülen Elden Ele Dolaşan ceset fotoğraflarının gerçek olmadığı ifade edildi.

Cemal Kaşıkçı’ya ait olduğu iddia edilen Elden Ele Dolaşan ceset görüntülerinin doğru olmadığı kaydedildi. İddiaya konu olan bu karelerin bir filmden alındığı vurgulandı.

FOTOĞRAF EL GRİNGO İSİMLİ FİLMDEN BİR KAREYİ GÖSTERİYOR

Çantasında bulunan 2 milyon dolarla Meksika’ya geçen ve burada kanlı geçmişinin de etkisiyle El Fronteras isimli sakin bir kasabada saldırıya uğrayan bir adamı anlatan 2012 yılı yapımı El Gringo isimli filmin fragmanına YouTube’dan ulaşmak mümkün. Fragmanın 32. saniyesinde bahsi geçen kare görülebiliyor.

İşte o film sahnesindeki görüntü:

cemal-002.jpg

Filmin oyuncu kadrosu incelendiğinde ise görüntüdeki kişinin filmde Tortuga rolünü canlandıran oyuncu Petar Bachvarov olduğu görülüyor.

Son Güncelleme: 26.10.2018 18:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287