Kaymakam Abdullah Kurt’tan anlam dolu veda

Gölyaka Kaymakamlığı görevinden Yığılca’ya atanan Kaymakam Abdullah Kurt’un sosyal medya hesabında yayımladığı veda paylaşımı.

banner279
15 Eylül 2020 Salı 14:51
Kaymakam Abdullah Kurt’tan anlam dolu veda

Gölyaka Kaymakamlığı görevinden Yığılca’ya atanan Kaymakam Abdullah Kurt’un sosyal medya hesabında yayımladığı veda paylaşımı:

Her veda yeni bir yolculuğun başlangıcı, yeniden bismillah...

"Usanmaz kendini insan bilen halka hizmetten
Mürüvvet-mend olan mazlûma el çekmez iânetten"
(Kendini insan bilen halka hizmet etmekten usanmaz; yiğit olan mazlum olana el uzatmaktan elini çekmez.)

Değerli hemşerilerim, malumunuz olduğu üzere on bir aydır vekaleten yürüttüğüm Kaymakamlık görevimi, İçişleri Bakanlığımız tarafından bizlere tevdi edilen yeni görevimiz nedeniyle tamamlamış bulunuyorum.

Görev yaptığım süre zarfınca manâsız çatık kaşın dahi, kul hakkı olduğunu bilip hoşgörüyle, nezaketle halkımızın hizmetinde olmaya; yine halkımıza hizmet ederken ötekileştirici değil birleştirici, dışlayıcı değil yaklaştırıcı, daraltıcı değil kapsayıcı, suçlayıcı değil çözümcü, alaycı değil değer verici bir anlayışla hizmet vermeye azami derecede özen gösterdik. Elbette noksanlıklarımız olmuştur; kişi noksanını bilmek gibi irfan olmaz...

Ve şimdi tüm iyi niyet ve çabalarımızdan arda kalan noksanlıklarımızdan helalleşme vakti ve şimdi güzel Gölyaka'ya veda vakti. Haklarınızı helal etmeniz istirhamımdır.

Bu vesileyle bir kez daha kadirşinas Gölyaka halkına, emrinde çalışmaktan büyük onur duyduğum Sayın Valimiz Cevdet Atay’a, önceki valimiz Sayın Zülkif Dağlı'ya en kalbi teşekkürlerimi sunuyorum.

Bitti diye üzülmüyor yaşandı diye seviniyorum, çünkü biliyorum kısa süreli dahi olsa çok az kaymakam Gölyaka’da bu bahtiyarlığı yaşadı. Yaşattığın tüm güzellikler için teşekkürler Gölyaka.

Hoşça kalın, esen kalın.

Abdullah KURT Kimdir ?

Erzurum doğumlu olan Abdullah KURT ilk, orta ve lise eğitimini Erzurum’da, lisans eğitimini ise İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nde tamamlamıştır. 2007 yılında memuriyet hayatına başlamış olan Kurt 2018 yılında İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan Kaymakam Adaylığı Sınavı’nı kazanarak mülki idare amirliğine intisap etmiştir. Taraklı ve Gölyaka İlçelerinde  Kaymakam Vekilliği görevini başarıyla yürüten Kurt İçişleri Bakanlığının 11.09.2020 tarihli Onayı ile 14.09.2020 tarihinde Yığılca Kaymakamı olarak atanmıştır.

Kaymakam Abdullah KURT İyi derecede İngilizce bilen Kaymakamımız Sn. Abdullah KURT, Öğretmen Sevil KURT ile evli olup, bir kız çocuk babasıdır.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287