’Kırıkları’ engel olamadı

İzmir’de düğününe 20 gün kala trafik kazası geçirerek sakatlanan gelin, vücudundaki kırıklar ve bacağındaki alçıya rağmen düğününe katılmaktan geri kalmadı.İzmir’in Tire ilçesinde motosiklet kazası geçiren Merve Buluç hastaneye...

banner279
01 Eylül 2016 Perşembe 11:47
’Kırıkları’ engel olamadı

İzmir’de düğününe 20 gün kala trafik kazası geçirerek sakatlanan gelin, vücudundaki kırıklar ve bacağındaki alçıya rağmen düğününe katılmaktan geri kalmadı.
İzmir’in Tire ilçesinde motosiklet kazası geçiren Merve Buluç hastaneye kaldırılmış, bir bacağı ve bir kolunun omuz hizasından kırık olduğu tespit edilmişti. Kazanın olduğu günlerde düğün davetiyelerinin tamamı dağıtılınca genç çift düğünü ertelemek yerine zamanında yapmayı tercih etti. Tire Arena Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen düğüne gelin bacağında alçı ile katıldı. Damadın arkadaşları gelini yürüyemediği için yaptıkları özel taht ile sahneye çıkardı. Alkışlar eşliğinde sahneye çıkan gelin ve damat zor şartlar altında olsa da ilk dansı yapmayı başardı.

"ONA BIR AN ÖNCE KAVUŞMAK ISTIYORDUM, ERTELEYEMEDIM"
En mutlu gününü bacağında alçı ile geçiren gelin Merve Buluç, “Motordan düştüm. Bir bacağım kırıldı. Kolum kırıldı. Bacağımda ciddi anlamda kırık vardı. Hastaneye gittiğimde zaten direkt ‘Benim 20 gün sonra düğünüm var, hemen bunu iyileştirmeniz lazım’ dedim. Ama dizimin durumu kötü olduğu için maalesef ki alçımı çıkartmadılar. Ama alçı düğüne engel değildi benim için. Çünkü nişanlımı çok sevdiğim için ona bir an önce kavuşmak istiyordum. Bu yüzden de düğünü ertelemeyi hiçbir zaman düşünmedim. Şu anda mutluyum. Eğleniyorum gayet. Önemli olan da bu zaten. Herkesin başına gelecek bir olay değil. Benimki büyük bir talihsizlikti. Kimse istemez böyle özel bir günde bacağı kırık bir şekilde. Ben bunu eğlenceli hale getirmeye çalışıyorum. Ve başarıyorum da sanırım. O yüzden mutluyum yani. Herhangi bir sıkıntı sorun yok” dedi.

"KÖR DE OLSA TOPAL DA OLSA YAPACAĞIZ"
Ne olursa olsun düğünün gerçekleşeceğini söyleyen damat Ozan Güdürü ise yaptığı açıklamada;
“Biz bu kızı sevdik, aşık olduk. Kaza yapmış olabilir. Tabi kimse istemez böyle bir kaza yapmasını ama sonuç itibariyle bu kaza oldu. İyi yada kötü. Biz bu kız ile aynı yastığa baş koyacaksak yani bizim için kaza değil. Biz duacıyız. Allah beterinden sakladığı için. Ama öyle ama öyle kırık da olsa çatlak da olsa ben bu kızı sevdim aşık oldum. Sonuç itibariyle Allah nasip ederse bugün de bir şekilde bu düğünü yapacağız. Kör de olsa topal da olsa yapacağız yani” dedi.
(İHA)

Son Güncelleme: 01.09.2016 12:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287