Man Adası İle İlgili 2.Karar Açıklandı!

Man Adası davasında 2. karar açıklandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve yakınlarının Man Adası'na para transferi yaptıkları ile ilgili iddiaları sebebiyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na açtığı 1,5 milyon liralık manevi tazminat davasında karar...

banner279
13 Haziran 2018 Çarşamba 18:00
Man Adası İle İlgili 2.Karar Açıklandı!

Man Adası davasında 2. karar açıklandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve yakınlarının Man Adası'na para transferi yaptıkları ile ilgili iddiaları sebebiyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na açtığı 1,5 milyon liralık manevi tazminat davasında karara bağlanıldı. Mahkeme'de çıkan karar Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ahmet Burak Erdoğan, Osman Ketenci ve Ziya İlgen'e toplam da 142 bin lira manevi tazminat ödemesine karar verdiği açıklandı.

MAHKEMENİN GENEL GEREKÇESİ

Davayı karara bağlayan mahkemenin hakimi, açılan dava'da; 100 bin lira manevi tazminatın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, 10 bin lira manevi tazminat Osman Ketenci'ye, 17 bin lira manevi tazminatın Ziya İlgen'e, 10 bin lira manevi tazminatın da Ahmet Burak Erdoğan'a, tarih olarak 5 Aralık 2017 tarihinden itibaren işleyecek yasal faizi ile birlikte davalı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan alınarak ödenmesine karar verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287