Muş Valisi Yavuz teröre karşı köylüleri uyardı

Muş Valisi Seddar Yavuz, vatandaşları teröre karşı uyararak, çocuklarına sahip çıkmaları uyarısında bulundu.Vali Seddar Yavuz, İl Özel İdaresi’nin merkeze bağlı Soğucak, Donatım ve Kepenek köy yollarındaki sıcak asfalt çalışmalarını...

banner279
30 Ağustos 2016 Salı 08:33
Muş Valisi Yavuz teröre karşı köylüleri uyardı

Muş Valisi Seddar Yavuz, vatandaşları teröre karşı uyararak, çocuklarına sahip çıkmaları uyarısında bulundu.
Vali Seddar Yavuz, İl Özel İdaresi’nin merkeze bağlı Soğucak, Donatım ve Kepenek köy yollarındaki sıcak asfalt çalışmalarını inceledi. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şeyhmus Yentür’den bilgi alan Vali Yavuz, köy çocuklarına da oyuncak dağıttı. Kepenek köyünde yol çalışmasında çalışan işçilere tatlı ikramında bulunan Vali Yavuz, ardından 100 yaşındaki Kemal Türeli’yi evinde ziyaret etti.
"Çoluğunuzu çocuğunuzu kaptırmayın"
Daha sonra köy muhtarları ve köylülerle bir araya gelen Vali Yavuz, teröre karşı herkesin çocuklarına sahip çıkması uyarısında bulundu. Vatandaşlara terörün kan ve göz yaşından başka hiçbir şey vaat etmediğini belirten Vali Yavuz, “Çoluğunuzu, çocuğunuzu kaptırmayın tamam mı? Bu adamların kan ve göz yaşından başka vaat edebilecekleri başka bir şey yok. Siz çocuklarınıza dikkat edin. Çocuklarınıza sahip çıkın oldu mu? Sahip çıkmazsanız önce siz kaybedersiniz. Önce anne baba üzülür, o yüzden de lütfen çocuklarınıza sahip çıkın. Bu şehirde her halde 10 bin tane çocuğun saçını okşamışımdır, elinizi sıkmışımdır. Dolaşıyoruz, geziyoruz insanları, ama anne ve babalara çok büyük iş düşüyor. İnsanlar önce çocuklarını sokağa salıyor, sonra pişman oluyor. Sokağa salmayacağız arkadaş çocuğumuzu, nerede olduğunu merak edeceğiz, kiminle oturuyor, kiminle kalkıyor ona bakmamız lazım. Yoksa bizim para sıkıntımız yok, zengin bir devletiz. Yolda yaparız, hastanede yaparız, her şeyi yapacak gücümüz var. Bakın bu şehre 2 milyar TL yatırım yapıyoruz” dedi.
Yapılan yatırımlara da değinen Vali Yavuz, “250 milyon para alıyoruz, 2 milyar para dağıtıyoruz. Tabi görevimiz, daha iyisini yapacağız. Bunu derken çok şey yaptığımızı söylemiyorum, daha iyisini yapacağız. Para bulunur ama kim bulunmuyor biliyor musunuz? Can bulunmuyor. O yüzden çocuklarımızın elinden sımsıkı tutacağız kimseye kaptırmayacağız. Sermayemiz çocuklarımız, çünkü geleceğimiz onlar. Çocuğumuz yoksa hiçbir şeyin kıymeti yok. Çocuğunuz eğer iyi bir insan değilse gurur duyamıyorsak fakiriz biz demi” ifadelerini kullandı.
“Fakir fukarayı katledip ondan sonra gururla mı yürüyeceksin bu sokaklarda?” diye terör örgütüne göndermede bulunan Vali Yavuz, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Yürüyemezsin. dünyanın en kolay şeyi yapacağımız yatırım, bizim için problem yok yani. Bu devlet güçlü bir devlet her türlü yatırımı yapar. Ama sorunumuz ne? Sorunumuz insanımıza daha fazla sahip çıkmak, sahip çıkacağız. Tabi terör örgütlerinin hedefi hizmetlerimize ve yatırımlarımızı engellemektir. Hepinizin bildiği gibi göreve geldiğimizden buyana birçok iş makinesini terör örgütü mensupları hedef almıştır. İşleri hedef almıştır, memurları hedef almıştır. Fakat şurada net bir ayrım yapıyoruz; biz vatandaşımızı şefkatle kucaklarken terör örgütlerinin üzerine de balyoz gibi ineceğiz.”
FETÖ, PKK ve DAEŞ terör örgütlerinin amaçlarının Türkiye’nin önlenemez yükselişini durdurmak olduğunu vurgulayan Vali Yavuz, “İşte hepinizin bildiği gibi hem 15 Temmuz FETÖ darbe girişiminde hem de PKK ve DAEŞ gibi terör örgütlerinin aslında Türkiye’nin bu önlenemez yükselişini yavaşlatmak, mümkün olursa engellemektir. Terör örgütleri asla başarılı olamaz, çünkü onlar kan ve göz yaşından beslenir ve PKK’nın, DAEŞ’in bu topraklarda kan ve göz yaşından başka vaat edebileceği hiçbir şey yoktur” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 30.08.2016 10:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287