Ramazan Bayramı'nda 4 gün sokağa çıkma yasağı gündemde 

Ramazan Bayramı'nda sokağa çıkma kısıtlaması uygulanması konusunda görüş birliğinin oluştuğu öğrenildi.

banner279
03 Mayıs 2020 Pazar 14:59
Ramazan Bayramı'nda 4 gün sokağa çıkma yasağı gündemde 

Hafta sonları sokağa çıkma kısıtlamasının bayram sonrasına kadar süreceği Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanmıştı.Arife ve 1. günü hafta sonuna denk gelen Ramazan Bayramı'nda yasağın uygulanıp uygulanmayacağı, uygulanacaksa ne şekilde uygulanacağı ise merak konusu.Bu konuda, yaşanabilecek temas yoğunluğu dikkate alınarak bayramda da sokağa çıkma kısıtlaması uygulanması konusunda görüş birliğinin oluştuğu öğrenildi.

Bayram boyunca, yani 23 Mayıs Cumartesi günü dahil 24, 25, 26 Mayıs tarihlerinde sokağa çıkma kısıtlaması uygulanmasına bu çerçevede kesin gözüyle bakılıyor.Ayrıca 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın da salı gününe denk gelmesi nedeniyle, 16, 17, 18, 19 Mayıs tarihlerinde de 4 günlük bir sokağa çıkma kısıtlamasına gidilmesinin değerlendirildiği öğrenildi.  Kaynak: Görüş birliği oluştu! Ramazan Bayramı'nda 4 gün sokağa çıkma yasağı gündemde 
 

Son Güncelleme: 05.05.2020 12:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287