Sezgin Baran Korkmaz Yaşlı ve ihtiyaç sahiplerine yardıma koştu

SBK Holding Kurucu Başkanı Sezgin Baran Korkmaz Koronavirüs salgını nedeniyle evden çıkamayan yaşlı ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım kampanyası başlattı.

banner279
23 Mart 2020 Pazartesi 20:00

SBK Holding Kurucu Başkanı Sezgin Baran Korkmaz Koronavirüs salgını nedeniyle evden çıkamayan yaşlı ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım kampanyası başlattı.Sezgin Baran Korkmaz Lütfen sadece Kadıköy, Beykoz ve Üsküdar ilçelerinde ikamet eden, 65 yaş üstü ihtiyaç sahipleri için #05395974321 numaralı WhatsApp hattına, adres ve siparişlerinizi yazarsanız seviniriz.dedi.

SEZGİ BARAN KORKMAZ KİMDİR:

Sezgin Baran Korkmaz, SBK Holding'in kurucu CEO'sudur.
SBK Holding, Türkiye ve komşu bölgelerdeki sıkıntılı varlıklara odaklanan bir risk sermayesi şirketidir.

Şu anda SBK Holding finans, ilaç, maden, enerji, gayrimenkul, otomotiv, teknoloji ve lojistik gibi farklı sektörlere yatırım yapmakta ve grubun dünya çapında 5.000 civarında çalışanı bulunmaktadır. Merkez ofisi Türkiye'de bulunan SBK Holding, Avrupa, Rusya, Güney / Güneydoğu Asya, Amerika Birleşik Devletleri ve Belize'de faaliyet göstermektedir. Sezgin Baran Korkmaz, mali güçlüklerle karşılaşan birçok şirketle çalıştı ve çeşitli açılımlar yaratarak bu alanda uzmanlaşmıştır.

Sezgin Baran Korkmaz, tanınmış bir Türk girişimci ve bir hayırseverdir. Relief International ve EastWest Institue'da yönetim kurulu üyesidir ve EastWest Institue İstanbul ofisi Sezgin Baran Korkmaz'ın himayesinde açılmıştır. Önemli bir sivil toplum örgütü olan Relief International, genel olarak dezavantajlı kişilere ve çeşitli büyük ölçekli krizlere odaklanmaktadır. Sezgin Baran Korkmaz, Relief International'ın Suriye'nin iç çatışmasından etkilenen çocuklar adına yaptığı çalışmaları genişletmek için maddi ve manevi destek vermektedir.

1000'den fazla çocuğa burs veren Sezgin Baran Korkmaz, 2017'de SBK Vakfı'nı kurdu. Türkiye'nin çeşitli yerlerinde, binlerce öğrencinin öğrenim göreceği okullar yaptırdı ve devlete bağışladı. Sezgin Baran Korkmaz’ın şu andaki amacı, beş yıllık bir program kapsamında Ortadoğu'da yaygınlaşan Suriyeli gençlere destek sağlamak için bir yardım grubuyla birlikte, okullar ve sağlık merkezleri kurmak, sosyal girişimler başlatmak ve destek olmaktır. Sayın Korkmaz, Birleşmiş Milletler tarafından insani yardım eylemleri nedeniyle 20 Haziran, 2017'de ödüllendirildi.

Son Güncelleme: 23.03.2020 22:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287