Sınır kapılarında 27 Mart tarihinde oy verme işlemi başlayacak.

Referandum için sınır kapılarında 27 Mart tarihinde oy verme işlemi başlayacak. Bu kapsamda ilk olarak Atatürk Havalimanı'nda seçim sandıkları konuldu.

banner279
24 Mart 2017 Cuma 16:07
Sınır kapılarında 27 Mart tarihinde oy verme işlemi başlayacak.

Referandum öncesi Atatürk Havalimanı’nda hazırlıklar dün akşam saatlerinde başlamıştı. Bugün de sandıklar ve oy kullanma kabinleri konuldu. Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nin geliş katında 6, gidiş katında 6 olmak üzere 12 sandıkta yurt dışında yaşayan vatandaşlar oy kullanabilecek.Tatil günleri de dahil günde 24 saat boyunca Dış Hatlar Terminali geliş katı yolcu karşılama-uğurlama bölgesi ile gidiş katında oy verme işlemi gerçekleştirilecek. Yüksek Seçim Kurulu’nun internet sayfasında 6 karayolu gümrük kapısı, 18 havayolu gümrük kapısı ve 7 liman gümrük kapısı olmak üzere toplam 31 gümrük kapısında sandık kurulacağı belirtildi.

Son Güncelleme: 24.03.2017 16:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287

banner280