Son Dakika... CHP'de Sıcak Gelişme!

27.Dönem Milletvekili listesinde yer almayan Ali Şeker, Eren Erdem ve Barış Yarkadaş yeniden listeye eklendi.

banner279
21 Mayıs 2018 Pazartesi 14:06
Son Dakika... CHP'de Sıcak Gelişme!

Ali Şeker, Eren Erdem ve Barış Yarkadaş'ın Cumhuriyet Halk Partisi'nin 27.Dönem Milletvekili listesinde yer almadığı açıklanmıştı.

Bunun üzerine Eren Erdem Twitter'dan, "Ben Cumhuriyet Halk Partiliyim. CHP bana 25 ve 26. Dönem Milletvekili olma onuru yaşattı. 27.dönem listesinde yokum. Ülkemde demokrasi için, kapı kapı gezerek mücadele edeceğim.Vekillik önemli değil. Önemli olan, Türkiye demokrasisidir. Çalışacağız! Kazanacağız. İlk durak Maraş!" ifadelerini kullanmıştı.

Barış Yarkadaş da, "Partim 25 ve 26. Dönem MV. olma onurunu verdi. Üç yıl boyunca bu onura layık olmaya gayret ettim. Genel Başkan Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'da demokrasi mücadelemizde tam destek verdi. Demokrasi ve özgürlük mücadelesine parlamento dışında devam edecek, partimizin iktidarı için çalışacağız." şeklinde bir paylaşımda bulunmuştu.

Kaynak ; Habertürk

Son Güncelleme: 21.05.2018 15:04
Anahtar Kelimeler:
Son DakikaChpChp Son Dakika
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287

banner280