Son dakika ..Son dakika MİT, 3 FETÖ’cü elebaşını daha Getirdi

MİT, FETÖ’ün Afrika ülkesi Gabon’daki yapılanmasıın çökerten bir operasyonla 3 elebaşını Türkiye’ye getirdi.

banner279
10 Nisan 2018 Salı 11:08
Son dakika ..Son dakika MİT, 3 FETÖ’cü elebaşını daha Getirdi

MİT, FETÖ’ün Afrika ülkesi Gabon’daki yapılanmasıın çökerten bir operasyonla 3 elebaşını Türkiye’ye getirdi.FETÖ’nün Gabon yapılanması içindeki Osman Özpınar, İbrahim Akbaş ve Adnan Demirönal, MİT’in operasyonuyla ele geçirildi.

Akbaş hakkında ise Ankara 5. Sulh Ceza Hakimliği ile Osmaniye 2. Sulh Ceza Hakimliği tarafından “Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma” suçundan arama ve yakalama kaydı var.

Bylock kullanıcısı Akbaş, Gabon’da “Işık Okulları’nın genel müdürlüğü”nü yaparken, örgütün Avrupa’dan Afrika’ya yaptığı para transferi faaliyetini yönetiyordu.FETÖ/PDY mensuplarının üzerinde örgütsel dokümanlar, 20 bin 800 ABD doları, 12 milyon Orta Afrika frangı (yaklaşık 91 bin 711 TL) ve muhtelif elektronik haberleşme cihazları bulundu.

Detaylar Geliyor

Son Güncelleme: 10.04.2018 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287