Suriye sınırına büyük sevkıyat

Suriye’nin Halep şehrine bağlı Cerablus bölgesindeki terör örgütü DEAŞ hedeflerine yönelik operasyon sürerken, Kilis’in Elbeyli ilçesine tank birlikleri, mekanize piyade birlikleri ile istikam birlikleri sevk edildi.Diyarbakır 7 Kolordu’ya...

banner279
31 Ağustos 2016 Çarşamba 17:26
Suriye sınırına büyük sevkıyat

Suriye’nin Halep şehrine bağlı Cerablus bölgesindeki terör örgütü DEAŞ hedeflerine yönelik operasyon sürerken, Kilis’in Elbeyli ilçesine tank birlikleri, mekanize piyade birlikleri ile istikam birlikleri sevk edildi.
Diyarbakır 7 Kolordu’ya bağlı 15’inci Mekanize Tugayı ile Şanlıurfa 20’inci Tugay’ından yola çıkan tank birlikleri, mekanize piyade birlikleri ile istikam birlikleri onlarca tank ve ZPT ve askeri iş makineleri ile birlikte konvoylar halinde Kilis’e geldi. Askeri konvoylar halinde Gaziantep üzerinden Kilis’in Elbeyli ilçesine geldi. Havuzlubahçe Hudut Bölüğü Çobanbey Hudut Karakolu bölgesine giriş yaparak sınıra konuşlandırıldı. Askeri araçların konuşlandığı bölgenin Suriye’nin Çobanbey Kasabası ile RAİ bölgesinin Türkiye tarafı olduğu bildirildi. Öte yandan Özgür Suriye Ordusu askerleri de otobüsler ile Elbeyli sınır hattına getirildi.
(İHA)

Son Güncelleme: 31.08.2016 17:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287