Terör hedefleri imha edildi Bayraktar da katıldı

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Hakkari, Yüksekova-Dağlıca kırsalına düzenlenen hava harekatı ile 5 hedefin imha edildiğini açıkladı. Aktütün-İkiyaka dağları arasında ise Silahlı Bayraktar İHA ile düzenlenen hava harekatında 5 teröristin...

banner279
10 Eylül 2016 Cumartesi 18:32
Terör hedefleri imha edildi  Bayraktar da katıldı
Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Hakkari, Yüksekova-Dağlıca kırsalına düzenlenen havöa harekatı ile 5 hedefin imha edildiğini açıkladı. Aktütün-İkiyaka dağları arasında ise Silahlı Bayraktar İHA ile düzenlenen hava harekatında 5 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.

TSK’dan yapılan açıklamada, 10 Eylül 2016 tarihinde 11.29-12.16 saatleri arasında Hakkâri/Yüksekova-Dağlıca kırsalında, Türk Hava Kuvvetlerine ait savaş uçakları ile hava harekatı düzenlendiği belirtilerek bölgede tespit edilen 5 hedefin ateş altına alınarak imha edildiği kaydedildi. Hasar zayiat çalışması sürdürüldüğü vurgulandı.
Görevlerini başarıyla icra eden savaş uçaklarının emniyetle üslerine döndükleri bildirildi.

AKTÜTÜN-İKİYAKA DAĞLARI ARASINDA SİLAHLI BAYRAKTAR İHA HAREKATI
Öte yandan, 10 Eylül 2016 tarihinde, Aktütün-İkiyaka dağları arasında kalan bölgede saat 10:15’te anlık alınan bir istihbaratın sonucunda Silahlı Bayraktar İHA ile düzenlenen hava harekatında 5 teröristin etkisiz hale getirildiği kaydedildi.
(İHA)

Son Güncelleme: 12.09.2016 00:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287

banner280