Türkiye Tenis Federasyonu Başkan Adayı Murat Altun'a Büyük Destek

Türkiye Tenis Federasyonu'nun (TTF) 2020 Tokyo Olimpiyatları sonrasında planladığı başkanlık seçiminde başkan adayı olan Av.Murat Altun Gebze Tenis Kulübü GTK Instagram sayfası olan “gebzetenis” adresi üzerinde yaptığı canlı yayınla tenis sevenlerle buluştu.

banner279
20 Mayıs 2020 Çarşamba 19:55
Türkiye Tenis Federasyonu Başkan Adayı Murat Altun'a Büyük Destek

Türkiye  Tenis Federasyonu'nun (TTF) 2020 Tokyo Olimpiyatları sonrasında planladığı başkanlık seçiminde başkan adayı olan Av.Murat Altun Gebze Tenis Kulübü GTK Instagram sayfası olan “gebzetenis” adresi üzerinde yaptığı canlı yayınla tenis sevenlerle buluştu.
Türkiye’nin dört bir yanından camianın yakından bildiği ve camiada saygın birçok kişi tarafından desteklemek amacıyla yoğun izlenen programa sorudan çok dilek ve temennilerde bulunanlar oldu. Camia içersinden “Bütün dertler bitecek, Murat başkan gelecek” sloganı ise Türkiye Tenis Federasyonu Başkan Adayı olan Av.Murat Altun’un camia içersinde güven kazandığı ve sevildiği yönündeydi. 
Türkiye’de tenis sporunun önemi, yeri, yaşanan zorluklar ve gelecekte yapılması istenen beklentilerin bir kısmı bu programda ekranlara yansıtıldı.   
Altun’un gelen sorulara verdiği cevaplardan bazı satır başları:

Tenis camiasını büyük bir aileye benzetiyorum
Maçlarınızı izlemeye kesinlikle geleceğim, üzüntüleriniz üzüntüm, sevinçleriniz sevincim, hayal kırıklıklarınız hayal kırıklığım olacaktır. Bu noktada ortak olacağız. Tenis camiasını büyük bir aileye benzetiyorum. Aile olmanın da temel mantığında ortak paydanın bir şekilde hüzünlerimizin, kederlerimizin sevinçlerimizin, hayal kırıklarımızın ortak olması düşüncesindeyim bu noktada kesinlikle birlikte vakit geçirmemizin önem arz ettiği düşüncesindeyim. Bu noktada da sizlerin maçlarını izleyip sizleri sürekli takip edeceğim. Ulaşılması kolay olacağım. Bunun sözünü veriyorum. Her daim federasyon başkanınız veya Murat Bey veya Murat başkanımdan ötesinde hepinizin birer abisi olma hedefinde ve amacındayım.


Başarının yerli ve milli politikalardan, sportif faaliyet kapsamında da geçtiği düşüncesindeyim
Ülkemizde antrenör eksikliğini nasıl gidermeyi planlıyorsunuz. Yerli ve Milli olmaktan yanayım. Yerli ve Milli olmanın da dış dünyaya tamamen kapıları kapatmak anlamına gelmediğini düşünüyorum. Bu noktada biz yabancı modeller üzerinden bir takım modellemelerden faydalanıp bu modellemeler üzerine antrenör eksikliği ve antrenör yetiştirme noktasında bir takım faydalandığımız noktalar olacak yurt dışından. Başarının yerli ve milli politikalardan sportif faaliyet kapsamında da geçtiği düşüncesindeyim.


Tenise ciddi manada yatkınlığı, becerisi olup “maddi imkânı” olmayanları da ortaya çıkaracağız
Bizim için esas nokta bu sporu ulaşılabilir bir spor yapmak. Başarılı olan bu sporu yapma yeteneği olan ancak maddi durumu olmayanlarda bu sporu yapıp hak etiği yerlere gelebilsin. Herkes tenis oynayacak diye bir kural yok, Herkesin tenis becerisi olacak diye de bir kural yok. Çocuğun tenise ciddi bir manada yatkınlığı var, çok ciddi bir becerisi var. Ama maddi imkânsızlıkları söz konusu evet bu çocuklar bizim alanımıza girecek bizim ana gayemiz bu çocukları ortaya çıkarmak ve bu çocukları geleceğin iyi birer tenisçisi yapmaktır. Temel mantığımız bu olacaktır.
Altun, “Dişe dokunur projelerimiz olacak bunları zamanla açıklamayı makul ve mantıklı buluyoruz. Ekibim olarak seçimi kazanacağımıza inanıyoruz. Bizim amacımız Türk tenisine ciddi bir ivme kazandıracağız. Bizim tenisi geliştirecek büyük hayallerimiz var" dedi.

Haber:Uğur GENCER

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287