Twitter Ortak Akıl grubu gündeme yön veriyor!

Uğur GENCER/ Sosyal Medya’da Twitter üzerinde etkili olan ve gündemi yakından takip eden “Ortak Akıl” grubu sosyal medyada yoğun ilgi görüyor.

banner279
26 Kasım 2020 Perşembe 16:34
Twitter Ortak Akıl grubu gündeme yön veriyor!

Sosyal Medya’da Twitter üzerinde etkili olan ve gündemi yakından takip eden “Ortak Akıl” grubu sosyal medyada yoğun ilgi görüyor.

Sosyal Medya’nın seviyeli saygın topluluğu olarak adlandırılan “Ortak Akıl” grubunda Türkiye genelinden fikirler birleşiyor. Sosyal Medya Twitter’da çok etkili ve güçlü olan bu gruba yoğun katılım olduğu gibi her kesimden destek geliyor. 

Çiçek böcek paylaşımı yapılmayan, sosyal medyayı amacına uygun olarak kullanan Türkiye genelinden değerli kalemlerin, araştırmacıların ve kanaat önderi insanların sosyal medyada birleştiği bu grup Türkiye gündemine adeta yön veriyor.

Son Güncelleme: 26.11.2020 16:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287