Ünlü Oyuncu Hayatını Kaybetti!

Elveda Rumeli dizisinin Mazhar Paşa'sı Selahattin Bilal hayatını kaybetti

banner279
11 Mayıs 2018 Cuma 17:40
Ünlü Oyuncu Hayatını Kaybetti!


atv'nin yayınlandığı dönemde büyük ses getiren dizisi 'Elveda Rumeli'de Mazhar Paşa karakterini canlandıran oyuncu Selahattin Bilal hayatını kaybetti. Ünlü oyuncu Selahattin Bilal 76 yaşında Makedonya'nın başkenti Üsküp'te vefat etti
atv ekranında yayınlandığı döneme damga vuran 'Elveda Rumeli' dizisinin oyuncularından Selahattin Bilal 76 yaşında Makedonya'nın başkenti Üsküp'te hayatını kaybetti.

Türkiye'deki izleyicinin, 2007-2009'da yayınlanan 'Elveda Rumeli' dizisindeki "Mazhar Paşa" rolüyle tanıdığı Bilal, bir süre önce yakalandığı hastalığa karşı verdiği yaşam mücadelesini kaybetti.

1964 yılından itibaren Makedonya Türk Tiyatrosu'nda görev yapan Bilal, 2007 yılında emekli olmasına rağmen sanat hayatına farklı projelerle devam etti.

Kariyeri boyunca birçok tiyatro, dizi, film ve farklı projelerde rol alan ve yönetmenlik yapan Bilal, çok sayıda ulusal ve uluslararası festivalden ödüller aldı.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287