Vali Gökmen Çiçek’e Veda Yemeği

Çiçek’i Afyon’a vali olarak uğurlayan İçişleri Bakanlığı personelleri veda yemeği düzenledi.

banner279
18 Haziran 2020 Perşembe 09:58
Vali Gökmen Çiçek’e Veda Yemeği

Personel Genel Müdürlüğü görevindeki başarısıyla göz dolduran ve geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayınlanan ‘Valiler Kararnamesi’ ile Afyonkarahisar Valisi olan Gökmen Çiçek’e mesai arkadaşları veda yemeği düzenlendi.

Kendisi için organize edilen ve mesai arkadaşlarıyla veda yemeğinde bir araya gelen Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek duyduğu memnuniyeti sosyal medya hesabından paylaştı. Çiçek “Her daim ifa etmiş olmaktan onur duyacağım İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürü görevimden Afyonkarahisar’a Vali olarak atanmam sebebiyle ayrıldım. Bana bu görevleri layık gören Sayın Cumhurbaşkanımıza ve yanında çok şey öğrendiğim Sayın İçişleri Bakanımıza şükranlarımı sunarım” dedi.

İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Mehmet Soğukpınar twitter hesabından yaptığı paylaşımla günün önemini ifade eden bir paylaşımda bulundu.

Soğukpınar şunları kaydetti: “Personel Genel Müdürlüğü ailesi olarak Afyonkarahisar Valiliğine atanan Genel Müdürümüz Sn. Gökmen Çiçek’i yeni görev yerine uğurladık. Yeni görevinin kendisine, ailesine, Afyonkarahisar ilimize, Ülkemize ve Milletimize hayırlar getirmesini temenni ederim."

Son Güncelleme: 18.06.2020 10:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287