Veznede borç yapılandırma kuyruğu

Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin 6736 sayılı Kanun kapsamında vergi borçlarını yapılandıran vatandaşlar vergi dairelerine akın ediyor. 6736 sayılı Kanun kapsamında yapılandırılan borçların peşin ve ilk taksit...

banner279
29 Kasım 2016 Salı 15:10
Veznede borç yapılandırma kuyruğu

Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin 6736 sayılı Kanun kapsamında vergi borçlarını yapılandıran vatandaşlar vergi dairelerine akın ediyor.


6736 sayılı Kanun kapsamında yapılandırılan borçların peşin ve ilk taksit ödemeleri yarın sona eriyor. 25 Kasım tarihinde biten yapılandırma kapsamında borçlarını taksitlendiren vatandaşlar Edirne’de Kırkpınar ve Arda Vergi Dairelerini doldurdu. Merkez ve ilçelerden gelen vatandaşlar, yarın sona erecek ödeme için adeta birbiriyle yarışıyor.
Vergi borçlarının peşin ya da ilk taksit ödemesi yarın mesai bitiminde son bulacak.

Son Güncelleme: 30.11.2016 03:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287