Yalova'da 4,1 Büyüklüğünde Deprem!

Kandilli Rasathanesi, Yalova'da 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. Deprem, İstanbul, Bursa ve Kocaeli'nden hissedildi.

banner279
30 Kasım 2018 Cuma 11:31
Yalova'da 4,1 Büyüklüğünde Deprem!

Yalova'nın Çınarcık ilçesinde 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 05.36'da meydana gelen deprem, Marmara bölgesinde ve İstanbul'da da hissedildi.
MARMARA SALLANDI
Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesinin verilerine göre, merkez üssü Yalova'nın Çınarcık ilçesi olan 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, İstanbul, Bursa, Kocaeli ve Sakarya'da da hissedildi.
14,15 KM DERİNLİKTE MEYDANA GELDİ
AFAD verilerine göre, depremin şiddeti 4,1. Depremin 14,15 kilometre derinlikte meydana geldiği öğrenildi.
"CAN VE MAL KAYBI OLMADI"
Yalova Valisi Muammer Erol, yaptığı yazılı açıklamada, "Çınarcık Esenköy arasında saat 05.36 da 4,1 büyüklüğünde meydana gelen deprem dolayısı ile acil çağrı merkezimize, emniyet ve jandarma birimlerimize şu ana kadar can ve mal kaybı ile ilgili herhangi bir ihbar düşmemiştir." İfadesini kullandı.

Son Güncelleme: 30.11.2018 11:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287