Yazıcıoğlu'nun eşi Destici'yi böyle kovmuş!

Muhsin Yazıcıoğlu’nun eşinin BBP Genel Başkanı ve Ankara Milletvekili Mustafa Destici’yi mahkeme salonundan kovduğu anların görüntüsü ortaya çıktı. İşte o görüntüler;

banner279
26 Ekim 2018 Cuma 16:43

Büyük Birlik Partisi’nin Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun eşi Gülefer Yazıcıoğlu, Mustafa Destici’yi mahkeme salonundan kovdu.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun 25 Mart 2009 tarihinde bindiği helikopterin düşmesi sonucu 5 kişiyle birlikte hayatını kaybetmesiyle ilgili, dönemin Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdür Yardımcısı Dursun Özmen'in yargılandığı dava Kahramanmaraş 1. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görüldü.

Duruşma öncesi mahkeme salonunda Muhsin Yazıcıoğlu'nun eşi Gülefer Yazıcıoğlu, Mustafa Destici'nin üzerine yürüdü. Gülefer Yazıcıoğlu, Ankara Milletvekili Mustafa Destici'nin yanına yaklaşıp, yanındaki kadını da işaret ederek "Buradan kalkın" diye bağırdı. Gündeme bomba gibi düşen olayda o anların görüntüleri ortaya çıktı.

Son Güncelleme: 26.10.2018 16:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287