Yolcu otobüsü devrildi: 1 ölü, çok sayıda yaralı!

Bursa’da Osmangazi Otoyolu'nda yolcu otobüsü devrildi. Kazada ilk belirlemelere göre 1 kişi yaşamını yitirdi, en az 10 kişi yaralandı.

banner279
14 Temmuz 2020 Salı 12:28
Yolcu otobüsü devrildi: 1 ölü, çok sayıda yaralı!


Bursa'da bir yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu ilk belirlemelere göre 1 kişi hayatını kaybetti, en az 10 kişi yaralandı.

İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu'nun Çağlayan mevkisinde, İzmir yönüne seyreden ve sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen özel bir firmaya ait 34 KM 4008 plakalı otobüs devrildi.

Kazada 1 kişi yaşamını yitirdi, en az 10 kişi yaralandı. Kaza yerine çok sayıda 112 Acil Sağlık, polis, itfaiye, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekibi sevk edildi. Araçta sıkışan yaralılar, itfaiye ve AFAD ekiplerince bulundukları yerden çıkarılarak çevredeki hastanelere kaldırıldı. Ekiplerin olay yerindeki çalışması sürüyor.

Son Güncelleme: 14.07.2020 12:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287