65 yaş üstüne iki saat 'yürüyüş' izni geliyor

 Koronavirüsle mücadele kapsamında sokağa çıkma kısıtlamasına takılan 65 yaş üstü vatandaşlara yönelik bazı esneklikler getirilmesi planlanıyor.

banner279
29 Nisan 2020 Çarşamba 12:19
65 yaş üstüne iki saat 'yürüyüş' izni geliyor

Koronavirüsle mücadele devam ederken; önümüzdeki günlerde bazı tedbirlerin kaldırılmasına yönelik 'ilk' normalleşme genelgesinin yayınlanması bekleniyor.İlk olarak hükûmet tarafından hazırlanan genelgeyle, Türkiye’de 7,5 milyonun üzerinde olan 65 yaş üstü vatandaşlara yönelik bazı esneklikler getirilmesi planlanıyor.Bu kapsamda genelgede, 65 yaş ve üzeri vatandaşların, hafta sonları alınan sokağa çıkma yasağı kısıtlaması sırasında cumartesi ve pazar günleri iki saatliğine belirlenen kurallar çerçevesinde dışarı çıkabilmesine imkân tanınacağı belirtiliyor.

Ancak söz konusu uygulamanın 15 Mayıs'tan sonra faaliyete geçeceği aktarılıyor.  

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287