Avcılar Halk Eğitimi Merkezi, maske üretimine başladı

Avcılar Halk Eğitim Merkezi öğretmenleri sağlık personellerinin kullanması amacıyla gönüllü olarak maske üretimine başladı.

banner279
24 Mart 2020 Salı 15:24
Avcılar Halk Eğitimi Merkezi, maske üretimine başladı

Avcılar Halk Eğitim Merkezi öğretmenleri sağlık personellerinin kullanması amacıyla gönüllü olarak maske üretimine başladı.

Avcılar Halk Eğitimi Merkezindeki öğretmenler Murat Kölük Devlet Hastanesi'nde görev yapan sağlık personelinin kullanması amacıyla gönüllü olarak maske üretimine başladı. İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Barış Yıldız'ın önerisi üzerine Halk Eğitimi Merkezi'ndeki tekstil öğretmenleri gönüllü olarak bu çalışmada yer alıyor. İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından satın alınan kumaşlar, hafta sonunda iki kez dezenfekte edilen İHKİB İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği Avcılar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi dikiş atölyesine getirilerek, kesildikten sonra maske üretimine geçildi.

Gönüllü olarak dikiş makinesine oturan öğretmen Gülseren Pekersen, bu hassas dönemde üzerlerine düşen görevi seve seve yaptıklarını belirterek, özellikle yaşlıların evden çıkmamasına yönelik çağrı yaptı.

Avcılar İlçe Millî Eğitim Şube Müdürü Erkan Yıldırım, Avcılar Murat Kölük Devlet Hastanesi yöneticileri ile görüştüklerini, görevlilerin kullanabileceği maske hazırlamaya karar verdiklerini belirterek, "Ülkemizde son dönemde karşılaştığımız koronavirüse karşı sağlık görevlilerimizin kullanması amacıyla maske üreterek, Halk Eğitim Merkezi'mizde gönüllü çalışan personelimiz ile birlikte çorbada bir tuzumuz olmasını istedik. Bu sıkıntılı süreçten bir an önce kurtulmayı umut ediyoruz." Dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287