Çakıcı’nın Yakınlarından Mehmet Eymur'e Tepki

İnfaz yasası ile tahliye olan Alaatin Çakıcı son günlerde Twetter'da paylaşımları ile yankı uyandırırken,son olarak yakın arkadaşı Üzeyir Çakmaktaş ve Yeğeni Bora Toprak’ Twetter hesaplarından çok çarpıcı açıklamalar yaptı.

banner279
06 Aralık 2020 Pazar 21:16
Çakıcı’nın Yakınlarından Mehmet Eymur'e Tepki

Çakıcı’nın yakın dostu Üzeyir Çakmaktaş’dan yapılan açıklama şöyle;

Amerikan ajanı,CiA’nın köpeği eski
MİT’çi Mehmet Eymur,T24 haber sitesi’nden Faruk Bildirici’ye Alattin Çakici hakkında kendisinin aynı siteye daha önce yapmış olduğu
açıklamalari da tekzib eden tamamen yalan ve iftira dolu bir açıklama yapmış.Tuzağın hangi odakça organize edildiğini daha net gösteriyor.
Aşağıdaki haber ,Mehmet Eymür’ün 7 Kasım 2014 yılında T24’e yaptığı,kendisini yalanlayan açıklamasıdır.

Mehmet Eymür’ün bu kadar da olmaz denilecek yalanlarından biri de Alaattin Çakicı’nın İstanbul Şişli’de uğradığı,5 kurşun yarası aldığı saldırıyı “öyle bir şey yok”
diyerek inkar etmesidir.Bu müfteri bir de istihbaratçı olacak.

CİA’ya bilgi vermekten Türkiye’ye vakit bulamayan bu sözümona istihbaratçı adı geçen olayı Şişli Emniyetine,

Şişli Etfal Hastanesine sorsa ve ayrıca hapishane kabulünde yapılan yara izi tutanağına baksa olayın doğruluğunu görecekti.Bunu yapmayıp adice yalana başvurdu.

Bunun adı itibar suikastıdır;bilerek ,kasden yapılmıştır.Bu çirkin saldırı son günlerde yaşanan Alaattin Çakıcı-Kemal Kılıcdaroğlu gerilimiyle
de bağlantılıdır;Alaattin Çakıcı üzerinden geliştirilen kurgu ve provakasyona Mehmet Eymür’ün de Dahil olması komplonun boyutunu tuzağın hangi odakça organize edildiğini daha net gösteriyor.
Aşağıdaki haber ,Mehmet Eymür’ün 7 Kasım 2014 yılında T24’e yaptığı kendisini yalanlayan açıklamasıdır.

https://t24.com.tr/amp/haber/mehmet-eymur-mitten-hiram-abas-ile-alaattin-cakici-ermenileri-oldurdu

Çakıcı’nın Yeğeni Bora Toprak’dan da açıklama geldi..

Son Güncelleme: 06.12.2020 21:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287