FİKRİ SAĞLAR'IN İPLERİ

Fikri Sağlar Yine Zilleri Taktı, Peki Ya İpler Kimin Elinde?

banner279
27 Nisan 2017 Perşembe 23:49

Fikri Sağlar,  CHP'nin yeni bir yönetim anlayışıyla sokak mücadelesine öncülük etmesi gerektiğini dile getirerek açık açık sokak mücadelesine önem verilmesi gerektiğini vurgulayıp  tekrar gezi olaylarının hortlaması ve kaos çıkması için açık davet gönderdi.

Kaos isteyen Fikri'nin, Batı'nın sol medyada ki operasyon gazetesi Birgün'e yazdıklarından kısa kesit:

Hala umut var!

Bu durumdan kurtulmanın tek yolu belli!..

Rejim değiştiren anayasayı değiştirmek için devrim yapmak!..

Önce demokrasiyle özdeşleşmek, kafalarda ve vicdanlarda cesurca yola çıkmaya karar vermek, sonra tüm sol güçlerin bir araya geleceği yeni bir siyaset yapma biçimi ve yapısıyla alanlara, sokaklara mahallelere çıkmak!..

Aklının fikrinin nerede olduğu muamma olan Fikri'nin geçmişi de bugün ki gibi toplumsal seviyede anormallikler teşkil eden bir şahsiyet olduğunu bizlere hatırlattı. Selda Bağcan'ın o çok ünlü şarkısı Ziller ve İpler'in ilham kaynağı olan Fikri Sağlar, AB ve APKM'nin sözcülüğünü ve dahi tercüme işlerini yapmaya memur bir nefer çizgisi içinde ipe sapa gelmez açıklamalar yapıyor. CHP müdürlüğüne aday olmasından sonra  bu açıklamaları koltuk ataması yapanlara ince bir mesaj niteliği mi taşıyor? Bunu zaman gösterecek.

M. Emin Tayan

Son Güncelleme: 28.04.2017 00:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287