Galip Öztürk , Recep Tayyip Erdoğan'a Şikayet Etti

Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk, Türkiye Gençlik Vakfı tarafından organize edilen buluşmada gençlerle bir araya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a kamu hala temizlenemeyen ‘Kripto Fetö’cüleri şikayet etti.

banner279
29 Mart 2017 Çarşamba 17:20
Galip Öztürk , Recep Tayyip Erdoğan'a Şikayet Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) tarafından organize edilen buluşmada gençlerle bir araya geldi. 27 Mart Pazartesi günü Abdi İpekçi Spor Salonu’nu dolduran kalabalığa seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, etkinlikteki gençlerin şahsında, Gazze'nin, Halep'in, Bosna'nın, Rumeli'nin, Kudüs'ün ve Afrika'nın gençlerini gönülden selamladığını söyledi.

ERDOĞAN VE ÖZTÜRK’ÜN SAMİMİ GÖRÜNTÜLERİ

Programda sürpriz buluşmalar da yaşandı. Programa katılan konuklardan Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Öztürk samimi görüntüler vererek sohbet etti.

Öztürk’ün, kamudan hala temizlenemeyen ve son günlerde sürekli kendisiyle uğraşan ‘Kripto Fetö’cüleri Cumhurbaşkanı Erdoğan’a şikayet ettiği öğrenildi.

Öztürk Cumhurbaşkanı Erdoğan ile gerçekleşen samimi görüşmenin fotoğrafını da sosyal medya hesabından paylaştı.

DİKKAT ÇEKEN MESAJ

Öztürk, İstanbul’daki bu buluşmayı Twitter hesabından attığı mesajlarla duyurdu. İlk mesajında, “Gökhan Töre kardeşimle Sayın Cumhurbaşkanımızla Tügva Gençlik Buluşması’nda konuştuk” diyen Öztürk ikinci mesajında ise “Alctl, Avgyo ve Vakfn tahtaları brüt takas uygulaması Kurul tarafından yeniden görüşülür, hatadan dönülür inşallah...” diye yazdı.

Bünyesinde halka açık 6 şirket bulunan Metro Holding’in Başkanı Galip Öztürk’ün bu mesajı dikkat çekti.

Son Güncelleme: 29.03.2017 17:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287