Hakkari'den Acı Haber!

Hakkari'nin Şemdinli ilçesi'nde güvenlik güçlerinin sürdürdüğü operasyonda PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada 2 asker şehit düştü. Yine Şemdinli’de bir asker el bombasının kazayla patlaması sonucu şehit düşmüştür.

banner279
25 Aralık 2017 Pazartesi 12:48
Hakkari'den Acı Haber!

Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamalara göre, Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde devam eden operasyonlar sırasında PKK’lı teröristlerle çatışma çıktı. Teröristlerin açtığı ateş sorasında Adana’nın Ceyhan ilçesine kayıtlı, evli, 25 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Seyfettin Orkun Çil ile Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesine kayıtlı evli, 26 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Hüseyin Çam şehit oldu ve 1 asker yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralı askerin tedavisinin devam ettiği açıklandı. Bilgilendirmeye şöyle devam edildi;

"Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, şehitlerimizin acılı ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ile yüce Türk milletine başsağlığı, yaralanan kahraman silah arkadaşımıza acil şifalar dileriz. Türk Silahlı Kuvvetleri asil Türk milletinden almış olduğu güç ve kuvvet ile tüm terör örgütleriyle mücadelesine en son terörist etkisiz hale getirilene kadar azim ve kararlılıkla devam edecektir."

El Bombası Kazayla Patladı

Irak sınırının sıfır noktasında bulunan Şemdinli’nin Derecik köyündeki cephanelikte görevli olan Ankara Altındağ İlçesine kayıtlı 23 yaşındaki Piyade Sözleşmeli Er Ferhat Muratoğlu, el bombasının kazayla patlaması sonucunda şehit olmuştur. Patlamada 2 asker de yaralandı. Yaralı askerler tedavileri için olay yerine en yakın hastaneye sevk edildi.

Haber 24 ailesi olarak şehitlerimizin ailelerine başsağlığı ve Allah'tan sabır diliyoruz.

Son Güncelleme: 25.12.2017 13:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287

banner280