İşte Sincar Dağı'ndaki PKK kampının fotoğrafları

PKK terör örgütünün, Kandil'den sonra üs olarak seçtiği Sincar dağı eteklerinde kamp kurduğu ortaya çıktı. Sincar Dağı eteklerindeki kampta mezarlık ve Abdullah Öcalan posterleri de dikkat çekti.

banner279
15 Ocak 2017 Pazar 12:19
İşte Sincar Dağı'ndaki PKK kampının fotoğrafları

Terör örgütü PKK'nın, Irak'ta Kandil'den sonra Sincar'a da yerleştiğini kanıtlayan yeni bir fotoğraf ortaya çıktı.

Örgütün, DEAŞ'tan temizlenen kasabaya hakim Sincar dağının eteklerinde terör kampı kurduğu belirlendi.

Irak Hükümeti, Başbakan Binali Yıldırım'ın geçtiğimiz günlerde Bağdat'ı ziyaretinin ardından, PKK'nın Sincar'dan çekilmesi yönünde girişimlere başlarken bölgeden çekilen yeni fotoğraflar ortaya çıktı.

Edinilen bir fotoğrafta, Sincar'daki PKK varlığı en net şekilde görülüyor. Birkaç gün önce çekilen fotoğrafta, Sincar dağı eteklerine büyük bir kamp kurduğu ve Abdullah Öcalan'ın posterlerini astığı görülüyor.

Ölen PKK'lılar için yapılan mezarlık da dikkat çekiyor. PKK'nın, son günlerde üst üste hava harekatı düzenlenen Kandil'i seyrek olarak kullanmaya başladığı ve Sincar'a yerleşmeyi planladığı iddia ediliyor. Peşmerge'nin de Irak Hükümeti ile örgütün bu manevrasını önlemek için devreye gireceği kaydedildi.

Son Güncelleme: 15.01.2017 12:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287