Kedicikler Geceleri Para Basıyorlarmış!

Adnan Oktar'ın kedicikleri hakkında son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Adnan Oktar'a yapılan operasyonla gözaltına alınan kediciklerin paraları yastık altında sakladıkları ortaya çıktı! Adnan Oktar’ın evinde yaşayan kadınlar geceleri yastık, yatak altında sakladıkları paralarla uyuyorlarmış, Bulunan bu paraları kaçış için sakladıkları anlaşıldı.

banner279
24 Temmuz 2018 Salı 19:22
Kedicikler Geceleri Para Basıyorlarmış!

Edinilen bilgiye göre; Adnan Oktar yakalandığında çantasında 40 bin lira ve yüksek miktarda döviz ele geçirildi. Polis baskınında grubun önemli isimleri ve 'kedicikler'in yataklarının altında da 20 ile 40 bin lira arası değişen para desteleri bulundu. İddiaya göre bu paralar Adnan Oktar tarafından verilmişti. Operasyon sırasında Sarıyer'de yakalanan Oktar ve yanında bulunan Didem Ürer'in çantasından da 40 bin lira ve yüksek miktarda döviz ele geçirildi. Yapılan baskınlarda ele geçirilen toplam Türk lirası ve dövizin değeri 1.5 milyon lirayı bulduğu belirtildi. Yapılan çalışmalarda Oktar'ın polis baskını durumunda para dolu bir çantayı her zaman yanında bulundurduğu ortaya çıktı. Yargıtay 8. Ceza Dairesi, Adnan Oktar'ın da aralarında bulunduğu 18 sanık hakkındaki davanın zaman aşımından ortadan kaldırılmasına ilişkin yerel mahkeme kararını bozmasının ardından Oktar'ın bu paraları kaçış parası diye yanında bulunanlara dağıttığı öğrenildi. Adnan Oktar ve grubuna yönelik operasyonda hakkında gözaltı kararı olan firari yakın koruması Cüneyt Özyaşar Ankara'da yakalandı. Oktar'ın silahlı yakın koruması olduğu belirtilen Cüneyt Özyaşar, küçük kızları taciz, tehdit, şantaj ve örgüt üyeliği dahil birçok suçtan aranıyordu. Özyaşar sorgulanmak üzere İstanbul'a getirildi. Özyaşar polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287