Kılıçdaroğlu: Çakıcı mafya değildir, abim piyondur

Celal Kılıçdaroğlu gazetemize açıkladı..Alaattin Çakıcı tarafından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yazılan mektup ile başlayan tartışmama şok açıklamalar ile katılan Kemal Kılıçdaroğlu’nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu abisini sert şekilde suçladı.

banner279
24 Kasım 2020 Salı 20:18
Kılıçdaroğlu: Çakıcı mafya değildir, abim piyondur

Son günlerde ülke gündemine bomba gibi düşen iddialara CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu'ndan açıklama geldi.
Celal Kılıçdaroğlu "Alaattin Çakıcı için mafya değil" benim kardeşim yanlış anladı açıklaması yaptı.


İŞTE CELAL KILIÇDAROĞLU'NUN O KONUŞMASI
"Gündeme damgasını vuran Alaattin Çakıcı ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yani abim, onun hakkında konuşmak istiyorum. Alaattin Çakıcı mafya babası değildir. Abim konuyu yanlış anlamıştır. Abim Kemal Kılıçdaroğlu bir piyondur. Çakıcı, PKK ve teröristlere karşı dik duran bir devlet adamıdır,Abim tecavüzcü Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, HDP, Akif Hamzaçebi, Özgür Özel Veli Ağbaba ile diyaloglarını kesmelidir. Ve benim gibi Alaattin Çakıcı’nın yanında dimdik durmalıdı,. Abim Kemal Kılıçdaroğlu PKK'lı olanları ve HDP’yi CHP'den tasfiye etmelidir. Aksi Halde abime devlete karşı geldiği için ceza kesilecektir, abimin akli dengesi yerinde değildir ve herhangi bir sağlık kurumuna başvurması gerekiyor. Biz her zaman devletimizin yanında ve devlet adamlarının yanında durmuşuzdur. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Devlet Bahçeli ve Alaattin Çakıcı'nın yanındayız"

Son Güncelleme: 24.11.2020 20:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287