Pompa Fiyatlarına Bir Zam Daha Geliyor

Motorin fiyatında 20 kuruş, benzin fiyatında da 14-15 kuruş zam gelecek . En son salı günü benzinin litre fiyatı 17, motorinin ki ise 18 kuruş zamlanmıştı. Benzin ve motorin fiyatlarına bu geceden itibaren zam yapılacak. Benzinin litre fiyatı 16 kuruş, motorinin litre fiyatı ise 20 kuruş artacak.

banner279
10 Ocak 2019 Perşembe 15:07
Pompa Fiyatlarına Bir Zam Daha Geliyor

.Benzin ve motorin fiyatlarına bu geceden itibaren zam yapılacak. Benzinin litre fiyatı 16 kuruş, motorinin litre fiyatı ise 20 kuruş artacak.
Benzine 16 motorine ise 20 kuruş zam yapıldı. Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS) kaynaklarından edinilen bilgiye göre, zam kararı bu gece yarısından itibaren uygulamaya geçecek.

Brent petrol ve uluslararası piyasalarda ürün fiyatları artıyor. yurt içinde dolar kurunun da yükselmesi, pompa fiyatlarında zammı tetikliyor. 

Aralık ayında 50 dolar düzeyinde olan brent petrol 60 doları aşarken, uluslararası piyasalarda metrik ton benzinin fiyatı 20 dolar, motorinin fiyatı ise 15 dolar arttı.

SALI GÜNÜ ZAM GELMİŞTİ

Son olarak geçen Salı günü benzinin litre fiyatı 17, motorinin 18 kuruş artmıştı.
 

Son Güncelleme: 14.01.2019 18:34
Anahtar Kelimeler:
BenzinZamPompaMazot
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287