Son Dakika... İsrail Büyükelçisi'ne Dönmesi İçin Uyarı Geldi!

Dışişleri Bakanlığın'dan yapılan açıkalamada; İsrail Büyükelçisi istişareler için Bakanlığımıza davet edilmiş, kendisinin belirli bir süre ülkesine dönmesinin uygun olacağı bildirilmiştir.

banner279
15 Mayıs 2018 Salı 16:18
Son Dakika... İsrail Büyükelçisi'ne Dönmesi İçin Uyarı Geldi!

DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI İSRAİL BÜYÜKELÇİSİNİ ÇAĞIRDI!

Amerikan Büyükelçiliği Kudüs'e taşınırken Gazze'de yapılan katliamda 60 vatandaş hayatını kaybetmişti. Bu Katlima her bölge ve kesimden tepki yağarken Dışişleri Bakanlığı'da bir hamle yaptı. İsrail'in Ankara Büyükelçisi Naeh, Dışişleri Bakanlığı'na çağırıldı. 

Ülkesini yaşanan olaylar hakkında savunan elçi Naeh daha önce, her ülkenin böyle bir katliama tepki göstereceğini belirtmişti. Yaşananlara rağmen gösteri düzenleyen Filistinlileri ağır sözlerle suçlayan elçi ''İsyancıların İsrail topraklarına girmesine hiçbir şekilde izin vermeyeceğiz'' şeklinde ifade etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287