UBER İşi Bitti mi?

Erdoğan UBER'in fişini çekti.Cumhurbaşkanı Erdoğan katıldığı iftar yemeğinde UBER ile ilgili çok önemli açıklamalarda bulundu. 

banner279
02 Haziran 2018 Cumartesi 00:12
UBER İşi Bitti mi?


Tayyip Erdoğan, İstanbul'da iftar programında Taksiciler ile UBER arasındaki gerginliğe değindi.Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Erdoğan, “UBER işi bitti artık. Öyle bir şey yok. Taksicilerin hakkını birilerine yedirmeyiz. UBER muber nedir bu böyle. Avrupa’da varmış, bize ne Avrupa’dan bizim bir taksicilik sistemimiz var” dedi.Trafik polislerinin UBER’e engel olacağını söyleyen Erdoğan, konuşmasının devamında İçişleri Bakanlığı’na, valilere ve trafik polislerine talimat verdi.  94'ten itibaren ulaşım, çevre, trafik ve şehir içi taşımacılık konusunda İstanbul'da nasıl büyük bir dönüşüm gerçekleştirmişsek aynı şekilde ülkemizin 81 vilayetinde de çok ciddi hamleler yaptık, şehir içi, şehirler arası ayrımı yapmadan. Bizim yalanla, dolanla, aldatmayla, iftirayla işimiz olmaz. Bazıları ince ince yalanlar söyleyip duruyor. Bu iş çıraklık işi değil, bu iş ustalık işi, ustalık.Biz icraatlarımızla konuşuruz.


ARTIK UBER İŞİ BİTTİ!

Bir de bu Uber muber diye bir şey çıkmış. UBER işi bitti. Artık böyle bir iş yok. Bizim taksicilik sistemimiz var. Avrupa'da varmış. Bana ne Avrupa'dan? 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287