Yılbaşı Tatili Kaç Gün Olacak?

2019 yılında kaç gün izin yapılacağına dair bazı bilgiler ve 31 Aralık resmi tatil mi sorusunun cevabı

banner279
25 Aralık 2018 Salı 14:29
Yılbaşı Tatili Kaç Gün Olacak?


31 Aralık Pazartesi günü resmi tatil mi olacak sorusu, son günlerin araştırılan konuları arasında yer alıyor. Birçok kişinin planlarını şekillendirmek için araştırdığı yılbaşı tatilinin kaç gün olacağı konusu, yeni yıla günler kala internet üzerinden araştırılıyor. Peki, bu yıl yılbaşı tatili 4 gün olacak mı? İşte, o konu hakkında bazı bilgiler

31 ARALIK PAZARTESİ GÜNÜ TATİL Mİ? 

Ulusal Bayram ve Genel Tatilleri Kanununda yer alan bilgilere göre 1 Ocak günü resmi tatil olarak kabul edilmektedir. Yılbaşı tatilinin bir önceki gün olarak bilinen 31 Aralık tarihi ise bu kanuna göre yarım gün ya da resmi tatil olarak nitelendirilmemiştir.

Fakat bu yıl 29-30 Aralık tarihinin hafta sonu tatili ve 1 Ocak tarihinin salı gününe geliyor olması dolayısıyla çalışanlar, 31 Aralık Pazartesi günü için yıllık izinlerini kullanarak 4 günlük köprü izin şansını kullanabilecek.
 

Son Güncelleme: 25.12.2018 20:11
Anahtar Kelimeler:
TatilYılbaşı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287