07.01.2017 Günün özeti

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.

banner279
07 Ocak 2017 Cumartesi 18:00

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.

Başbakan’dan Başika ve Sincar açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, Türk askerinin terör örgütü DEAŞ’la mücadele için Başika’da bulunduğunu söyledi. Yıldırım, terör örgütü PKK’nın da Sincar bölgesinden temizleneceğini belirtti.

İzmir şehitlerine veda

İzmir Adliyesi önünde teröristlerle girdiği çatışmada şehit düşen kahraman polis memuru Fethi Sekin ile adliye çalışanı Musa Can son yolculuklarına uğurlandı.

168 DEAŞ hedefi vuruldu: 21 terörist öldürüldü

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Fırat Kalkanı harekatının 137’nci gününde toplamda 168 DEAŞ hedefinin vurulduğunu, 21 terör örgütü mensubunun etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

"Çok kaybımız var, acil doktor ihtiyacımızı giderin"

Irak kuzeyi Kandil bölgesinde, bölücü terör örgütüne yönelik gerçekleştirilen hava harekatları sonucunda örgüte ağır bir darbe daha indirildi.

Konya’da soba faciası: 3 ölü

Konya’da iki ayrı adreste kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen 1’i çocuk 3 kişi öldü, 3 kişi de hastanede tedavi altına alındı.

Son Güncelleme: 07.01.2017 18:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287

banner280