14.02.2017 Günün özeti

Günün önemli gelişmelerini sizler için derledik.

banner279
14 Şubat 2017 Salı 17:59

Günün önemli gelişmelerini sizler için derledik.

Başbakan Yıldırım: 25 Şubat’ta başlıyoruz

Başbakan Binali Yıldırım, “25 Şubat’ta Ankara Arena’da kampanyamızın başlangıcını muhteşem bir katılımla gerçekleştireceğiz” dedi.

...

Kılıçdaroğlu: AYM’ye gitmeyeceğiz

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "16 Nisan’a kadar önümüzdeki 60 günü milletin hakemliğine emanet edeceğiz. İşte bunun için AYM’ye gitmeyeceğiz, başvurmayacağız" dedi.

...

26 DEAŞ’lı terörist daha etkisiz hale getirildi

Fırat Kalkanı Harekatının 175’inci gününde, 26 DEAŞ’lı terörist etkisiz hâle getirildi.

...

CHP’li Kadıgil’e 7 yıla kadar hapis istemi

CHP Parti Meclisi (PM) üyesi avukat Saliha Sera Kadıgil hakkında, "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik etmek" ve "Halkın bir kesiminin benimsediği dini değerleri alenen aşağılamak" suçlarından 7 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle iddianame hazırlandı.

...

4 ilde terör operasyonu: 21 gözaltı

Bölücü terör örgütü PKK’ya yönelik olarak Ankara, Van, Ağrı ve Muş’ta eş zamanlı operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonlarda 21 kişi gözaltına alındı.

...

Antalya’da cinnet: 4 ölü

Antalya’da cinnet getiren adam, eşini pompalı tüfekle, 2 çocuğunu da zehirleyerek öldürdü. Koca, daha sonra karısını öldürdüğü tüfekle intihar etti.

Son Güncelleme: 14.02.2017 19:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287