27.11.2016 Günün özeti

Günün tüm önemli gelişmelerini sizin için derledik."Sayın Cumhurbaşkanım ayağın uğurlu geldi"Ankara - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sarıyer’de balıkçı teknesini ziyaret etti. Tekneyle denize açılan Erdoğan, telsizden balıkçılara...

banner279
27 Kasım 2016 Pazar 17:59

Günün tüm önemli gelişmelerini sizin için derledik.

"Sayın Cumhurbaşkanım ayağın uğurlu geldi"
Ankara - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sarıyer’de balıkçı teknesini ziyaret etti. Tekneyle denize açılan Erdoğan, telsizden balıkçılara seslendi.

Yeni anayasa konusunda kritik hafta
Ankara - Yeni anayasa konusunda kritik bir haftaya giriliyor. AK Parti ile MHP’nin bu konuda üçüncü ve son kez bir araya gelmesi bekleniyor.

Çipli kart dönemi başlıyor
Ankara - Kimlik kartı düzenlemesinde sona gelindi. Kart başvuruları, Ocak 2017 itibarıyla tüm illerde alınmaya başlanacak. Pilot olarak belirlenen 10 ilde ise Kasım ayı itibarıyla başvurular başladı.

Hainlere darbe üstüne darbe !
Ankara - Türk Silahlı Kuvvetlerinin terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonları hız kesmeden devam ediyor.

DEAŞ’tan kimyasal gazlı saldırı
Ankara - Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Fırat Kalkanı Harekatının 96. gününde 1 muhalifin şehit olduğunu, 14 muhalifin yaralandığını, Haliliye bölgesinde DEAŞ terör örgütü tarafından atılan roket sonucunda ise 22 muhalifin kimyasal gaza maruz kaldığını açıkladı.

Türkiye’de avlanan her 3 balıktan biri ’hamsi’ oldu
Trabzon - Türkiye’de 2000-2015 yılları arasında 6 milyon 331 bin 412 ton balık avı yapılırken, bunların 2 milyon 448 bin 998 tonunu hamsi avı oluşturdu.

Fener potada dolu dizgin
İstanbul - Fenerbahçe, Spor Toto Basketbol Süper Lig’in 8. haftasında evinde karşılaştığı Best Balıkesir 91-57 mağlup etti.
 

Son Güncelleme: 27.11.2016 18:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287