29.11.2016 Salı Günün özeti

Günün tüm önemli gelişmelerini sizin için derledik."AB daha zararlı çıkar"Ankara - Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, AB ile gerilen ilişkilere dair, “İlişkilerin olumsuz bir yöne kaymasından Türkiye’den daha fazla Avrupa Birliğinin...

banner279
28 Kasım 2016 Pazartesi 17:35

Günün tüm önemli gelişmelerini sizin için derledik.

"AB daha zararlı çıkar"
Ankara - Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, AB ile gerilen ilişkilere dair, “İlişkilerin olumsuz bir yöne kaymasından Türkiye’den daha fazla Avrupa Birliğinin zararlı çıkacağını, AB’nin bu çerçevede Türkiye’den daha çok etkileneceğini de ifade etmek isterim” dedi.

"Castro’yu hep anımsayacak ve unutturmayacağız"
Ankara - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Küba Devlet Başkanı Fidel Castro’nun ölümü dolayısıyla Ankara Büyükelçiliğini ziyaret ederek, taziye defterini imzaladı.

49 terörist etkisiz hale getirildi: 269 kişi yakalandı
Ankara - İçişleri Bakanlığı, terörle mücadele kapsamında son bir haftada toplam 49 teröristin etkisiz hale getirildiğini, örgüte yardım ve yataklık yapan 269 kişinin yakalandığını açıkladı.

Tiyatrocu Münir Akça son yoluculuğuna uğurlandı
Ordu - Türk tiyatrosunun usta ismi Münir Akça, son yolculuğuna uğurlandı.

İstanbul’un 3 incisi aynı karede
İstanbul - Asya ve Avrupa’yı birbirine bağlayan İstanbul’un 3 köprüsü aynı karede havadan görüntülendi.

Kim, kaç lira borç yapılandırdı ?
Ankara - Maliye Bakanı Naci Ağbal, “Yurtkur Öğrenim ve Harç Kredilerinde borçlu olan 311 bin kişi kanundan yararlanmak üzere başvurdu ve 1.2 milyar TL alacak yapılandırıldı. Motorlu Taşıtlar Vergisi için 956 bin kişi başvurdu ve 1.7 milyar TL yapılandırıldı. Trafik para cezası için 1.3 milyon kişi başvurdu ve 1.4 milyar TL yapılandırıldı” dedi.

Hedefler vuruldu: 4 terörist öldürüldü
Ankara - TSK, Fırat Kalkanı Harekatı’nın 97. gününde, DEAŞ terör örgütüne ait 2 doçka silahlı yüklü araç ile 4 binanın imha edildiğini ve 4 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Trafikte böylesi görülmedi !
Adana - Seyir halindeki otomobilin kaputuna oturup su takviyesi yapmaya çalışan bir kişi, görenleri hayrete düşürdü.
(İHA)

Son Güncelleme: 29.11.2016 23:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287