6 köy ve 17 mezra yolu ulaşıma kapandı

Hakkari’de kapanan 6 köy ve 17 mezra yolu, yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapandı. Bir süre önce etkili olan kar yağışı nedeniyle kapanan 6 köy ve 17 mezra yolunun ulaşıma açılması için İl Özel İdaresi ekipleri çalışmalarını...

banner279
04 Aralık 2016 Pazar 13:24
6 köy ve 17 mezra yolu ulaşıma kapandı

Hakkari’de kapanan 6 köy ve 17 mezra yolu, yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapandı.
Bir süre önce etkili olan kar yağışı nedeniyle kapanan 6 köy ve 17 mezra yolunun ulaşıma açılması için İl Özel İdaresi ekipleri çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kar yağışı sonrası dondurucu soğuklar ve şiddetli fırtınaya rağmen ekipler, yüksek kesimlerde bulunan ve halen kapalı olan köy ve mezra yollarını açmak için zorlu doğa koşullarına adeta meydan okuyor.
Hakkari il genelinde kapanan birçok köy yolunu kısa sürede ulaşıma açan ekipler, halen kapalı olan 6 köy ve 17 mezra yolundaki çalışmalarını ise aralıksız sürdürüyor.
 

Son Güncelleme: 04.12.2016 14:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287