Çukurca Belediyesine operasyon: Eş başkanlar gözaltında

Hakkari Çukurca Belediyesine sabah saatlerinde düzenlenen operasyonlarda eş başkanların da aralarında yer aldığı 9 kişi gözaltına alındı. Edinilen bilgilere göre, Çukurca Belediyesine sabah saatlerinde operasyon düzenlendi. Operasyonda Belediye...

banner279
03 Aralık 2016 Cumartesi 10:06
Çukurca Belediyesine operasyon: Eş başkanlar gözaltında

Hakkari Çukurca Belediyesine sabah saatlerinde düzenlenen operasyonlarda eş başkanların da aralarında yer aldığı 9 kişi gözaltına alındı.
Edinilen bilgilere göre, Çukurca Belediyesine sabah saatlerinde operasyon düzenlendi. Operasyonda Belediye Eş Başkanları Servet Tunç, Hilal Duman, Başkan Yardımcısı Hıdır Demiroğlu, eski başkan Mehmet Kanar, HDP İlçe Başkanı Cumhur Erdemir, belediye çalışanı Ferhem Akgüz, emekli memur Osman Kanar, Meyader Başkanı Kazım Tekinalp ve Remzi Kanat isimli bir vatandaş gözaltına alındı.
Çukurca Belediyesinde aramaların devam ettiği belirtildi.
 

Son Güncelleme: 03.12.2016 10:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287